Dr. Budo -esthetisch chirurg- is een ervaren chirurg gespecialiseerd in het liften van gelaat en hals, exoderm peel, ooglidcorrectie, neuscorrectie, liposuctie en borstvergroting.

 


 

Lifting van gelaat en/of hals

Het liften van gelaat en hals is een zeer geschikte ingreep voor mensen die last hebben van te veel huid. Tijdens de ingreep wordt de patiënt onder plaatselijke verdoving gebracht of onder sedatie in de One Day Clinic.

De hechtingen worden na 8 dagen verwijderd en de littekens zijn verborgen in het oor en in de haren. De eerste 24 uur moet u een verband dragen. Let wel: lifting is niet bedoeld om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Als u dit wenst, kunt u beter kiezen voor laser of peeling.

Liposuctie

Heeft u last van overtollig vet? Liposuctie kan hier de oplossing zijn.

Bij deze ingreep wordt vet weggezogen. Afhankelijk van de hoeveelheid te verwijderen vet krijgt de patiënt een plaatselijke verdoving of sedatie toegediend.

Na de ingreep moet gedurende 8 dagen een plaatselijk drukverband gedragen worden. Een minimaal litteken zal te zien zijn in de huidplooi.

Ooglidcorrectie

Bij een ooglidcorrectie wordt het teveel aan huid of vet verwijderd.

De ingreep gebeurt onder lokale verdoving en de hechtingen worden na 8 dagen verwijderd. Littekens zijn amper te zien, aangezien ze in een natuurlijke huidplooi worden geplaatst.

Rhinoplastiek of neuscorrectie

Overweegt u een neuscorrectie? Deze ingreep gebeurt altijd onder algemene verdoving in de One Day Clinic. U zult nooit last hebben van een uitwendig litteken: het litteken bevindt zich namelijk aan de binnenkant van de neusvleugels. Na de ingreep moet de patiënt nog gedurende 8 dagen een uitwendig verband dragen.

Exoderm peel

Met de Exoderm peel kunt u door de zon verrimpelde of beschadigde huid behandelen. De peeling is gemaakt op basis van phenol en is de meest agressieve. De behandeling gebeurt onder sedatie in de One Day Clinic en patiënten moeten 8 dagen lang een speciaal verband dragen. Last van roodheid kan aanhouden tot 1 à 3 maanden na de ingreep. Depigmentatie is mogelijk.

Borstvergroting

Maken uw borsten u onzeker? Met een borstverkleining of borstvergroting kunt u de grootte van uw borsten aanzienlijk veranderen. Patiënten kunnen kiezen tussen prothesen gevuld met water of met siliconen. Dr. Budo plaatst uitsluitend SERUM gevulde prothesen: hij heeft al meer dan 6000 van deze implantaten gebruikt bij patiënten. Hierna kunt u lezen waarom hij de voorkeur aan deze prothesen geeft. Dr. Budo zal samen met u de voor- en nadelen van beide prothesen bespreken, evenals de gewenste plaats van het litteken. Deze ingreep gebeurt altijd onder algemene verdoving in de One Day Clinic. U kunt het verband na 48 uur verwijderen en u hoeft na de ingreep geen aangepaste bh te dragen. Postoperatieve controles zijn aangeraden en zeer belangrijk om het gewenste resultaat op korte en lange termijn te kunnen garanderen.

Informatie over borstprothesen

BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE DE BORSTPROTHESEN

Informatie fiche PM

Downloaden


 

Contact

Wenst u meer informatie over een bepaalde behandeling?

 

Contacteer dr. Budo dan per e-mail op het e-mailadres jose.budo@icloud.com

 

U kunt hem ook bereiken op volgende telefoonnummers:

  • Sint-Truiden : 16 Toekomststraat 011 68 22 71
  • Ukkel : 133 Av Jean en Pierre Carsoel 02 374 96 96
  • Luik : 80 Rue Louvrex 04 349 47 47